maanantai 18. joulukuuta 2017

8.-10.12

Netti toimii hyvin vaihtelevasti joten blogipäivitykset tulevat vähän viiveellä.
Nyt on aika kivasti päässyt päivärytmiin kiinni ja muistaa hommat niin voipi jo vähän oma-aloitteisemminkin hommia tehdä. Aika paljon on karsinoiden putsausta ja muutakin tallin yleistä siivousta. Nyt kun joulu alkaa lähestymään nii  ollaan tehty vähän perusteellisempaa siivousta niin sisällä tallissa kuin sitten pihallakin. Talkoolaisia on toki ollut nii  minulla on ollut myös hyvin aikaa ratsastaa. Yhtenä aamuna putsasin katosta pitkän harjan kanssa hämähäkin seittejä ja meinasi vähäsen puistattaa välillä se minkä kokoisia seittejä ja hämähäkkejä siellä olikaan.

Kaupassakin pääsin käymään. Elina vielä autossa kysyi että tarvitsenko apua vai pärjäänkö itse, niin sanoin enköhän pärjää. Meinasin minä siellä jugurtti ja juusto hyllyillä kuitenkin vähän hämilläni olla kun hirveä määrä valikoimaa ja melkein kaikki tuoteselosteet kreikaksi.

Paei kertaa ollaan käyty maastoilemassa vuorilla ja on kyllä hevosille hyvää liikuntaa kun niin paljon ylä- ja alamäkiä. Aika lyhyitä maastoja ollaan nyt tehty mutta kuulemma joku päivä käydään pidemmälläkin missä näkee vähän vaihtelevempia maisemia.

Sunnuntaina oli tallilla vähän enemmän porukkaa kun kuulemma kaikki muut paikat on kiinni niin ihmiset viettävät sen mielellään tallilla. Säässäkään ei ollut  valittamista, aurinko paistoi koko päivän. Edellisen päivän  vesisateen jäljiltä kenttä oli ikävän kurainen mutta hyvin siinä kaikki ratsasti. Kadmosillakin ratsastin uudestaan ja sanoisinko että tilanne on nyt 1-1 :D Eli hyvin meni tänään. Muutaman kerran yritti testata, mutta itse kun pysyi rentona ja määrätietoisena nii kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti