maanantai 18. joulukuuta 2017

Vapapäivä

Ensimmäinen vapaapäivä! Lakisille mainitsin että olisi mukava päästä käymään kaupungilla katselemassa paikkoja. Lakisilla sattui sopivasti olemaan asioita sielläpäin, joten hän kävi viemässä minut kaupunkiin ja neuvoi bussin takaisin lähimarketille. 

Ensimmäiset pari tuntia meni ihan kierrellessä ympäri kaupunkia ja aina tietyin väliajoin yritin paikantaa itseni, että löydän varmasti bussiaseman kun on tarve. Minun suuntavaisto kun ei mikään hyvä ole, mutta ainakun hahmotin missäpäin on satama niin kaikki oli hyvin. Aika sekavaa oli siellä ihan keskustassa kun niin paljon pieniä kauppoja toisensa perään. Viihtyisän nälöisen kahvilankin löysin ja tilasin sieltä kreikkalaisen kahvin ja jonkun pähkinä leivoksen. Noh, kahvi oli niin pahaa että en pystynyt ensimmäisen hörpyn jälkeen juomaan ja leivoskin oli todella hämmentävä.







Paluumatkaan halusin varata hyvin aika, jos tulee jotain ongelmia ja ettei pimeä yllätä. Onneksi bussiasemalla oli nainen joka neuvoi mihin bussiin mennä niin paluumatka sujui aika ongelmitta. En minä sieltä lähimarketin pihasta kyllä olisi osannut tallille ilman google mapsia :D Reilu 4km kävelymatka tallille ja loppupuolella Elina oli tulossa asioiltaan tallille niin pääsin vielä siinä kyydissä. Mutta tyytyväinen olen että osasin matkustaa takaisin tallille ilman että tarvitsi soittaa apua keneltäkään! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti