tiistai 19. joulukuuta 2017

Viikko 50

Tällä viikolla päivät on rullannut aika samalla kaavalla ja ihan hyvin on mennyt, paitsi että näiden hämähäkkien kanssa on minulla meinannut tulla vähän henkisiä ongelmia. Ensinnäkin täällä huoneessa vipeltää hämähäkkejä vaikka kuinka ja tallissa oli yhtenä päivänä semmoinen iso ja karvainen hämähäkki, joka näytti ihan pieneltä tarantellalta. :o
Yhden liinatunnin pidin tytölle joka oli ratsastanut 10 kertaa. Lähinnä kevennystä siinä harjoiteltiin, mutta meinasi itsellä vähän jumittaa välillä kun yritti sanoja etsiä :D Että saisi tuota englantia kyllä parantaa. Yksi talutettavakin oli, vasta 2 vuotias pieni tyttö, jolla eka kerta ponin kyydissä ja oikein reipas oli!
Lauantaina ja sunnuntaina oli tallin pikkujoulut. Lapsille oli ilmaista ponitalutusta ja oli myös jotain kahvitteluita. Olihan se aika hauskan näköistä kun kaikkialla joulukoristeita ja poneilla myös tonttuvarusteet päällä, kun aurinko paistoi ja oli niin kesäinen ilma.


Tallin pihapiiri pidetään siistissä kunnossa.






Toisena vapaapäivänäni kävin aamupäivällä kävellen kaupassa. Matkaa kertyi vähän ylimääräistä kun minä niin olevinaan reitin muistin, mutta tietysti siitä ainoasta risteyksestä käännyin sitten väärään suuntaan.. Aikani käveltyä kun kauppaa ei alkanut näkyä, kysyin sitten erältä naiselta että missähän se kyseinen kauppa on, niin kuulemma sen tien toisessa päässä mistä olin tulossa. :D Jospa muistan sitten seuraavalla kerralla.
Iltasella kerkesin vielä ennen pimeää käymään vuorilla vähän kävelemässä ja on siellä vaan niin mukavaa ja kaunista!


Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti