maanantai 22. tammikuuta 2018

viimeinen viikko

Aika on hurahtanut tosi nopeasti ja nytpä on enään viimeiset työpäivät ennen lentoa kotiin jäljellä. Tallityöt ja ratsastukset on sujuneet hyvin ja voin sanoa että näitä heppojakin jaa kyllä vähän ikävä! Viimeviikolla vielä tulla tupsahdin maastossa alas, kun hevonen säikähti äkisti verkkoaitaa vasten hyppäävää ja rähisevää koiraa. Oli tiedossa että tämä kyseinen hevonen koiria vähän pelkää, mutta siinä kohdalla ei yleensä koiraa ollutn niin en osannut yhtään varautua.Ohjat sain pidettyä käsissä ja hevonen onneksi pysähtyi melkein heti. Alas tullessa tulin jotenkin huonosti jalan päälle niin polvi on nyt ollut hieman kipeä, mutta eiköhän se siitä parane.

Säät on ollut todella vaihtelevia. Yhtenä hetkenä saattaa paistaa aurinko ihanan lämpimästi ja seuraavaksi tuleekin vettä ihan kaatamalla. Täällä nämä sadekuurot on välillä jotain ihan hirvittävää! Tuulista täällä myös on. Yhtenä päivänä oli semmoinen myrskytuuli etten ole kyllä semmoista nähnyt! On toki myös niitä kauniita päiviä onneksi ollut, mutta ei lämpimiä juurikaan. :D

Kaikki ihmiset täällä tallilla on kyllä olleet ihan äärettömän mukavia! olenkin sanonut että varmaan muutaman vuoden päästä pitää tulla käymään rodoksella kesällä ja käydä tallilla katsomassa miten kaikki voi. :)


Maastossa saa kyllä nauttia maisemista!

Vanhassa kaupungissakin pääsin käymään.





Tulin vuorille kirjoittamaan kun täällä toimii netti, niin sain sitten kaverinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti